JUSTIȚIE – 5 funcții de conducere la instanțele maramureșene, scoase la concurs: câștigătorii vor fi numiți pe o perioadă de 3 ani

0
677

MAGISTRAȚI. Au fost scoase la concurs mai multe funcții de conducere la instanțele maramureșene. Astfel, în urma concursului organizat de Institutul Național al Magistraturii se vor numi: vicepreședinte Tribunalul Maramureș, vicepreședinte Judecătoria Baia Mare, președinte Judecătoria Vișeu de Sus, președinte Judecătoria Dragomirești, președinte Judecătoria Târgu Lăpuș.

 

În acest moment, toate cele 5 funcții scoase la concurs sunt ocupate prin delegare (interimat definit pentru o perioadă de maximum 6 luni, care este prelungit la expirarea termenului) – spre deosebire de delegare, numirile (făcute în urma câștigării unui concurs) sunt făcute pe o perioadă de 3 ani.

 

Cele 5 posturi scoase la concurs în Maramureș sunt ocupate în acest moment prin delegare de următorii judecători: vicepreședinte Tribunalul Maramureș – Mihai Bogdan Pop, vicepreședinte Judecătoria Baia Mare – Marinela Lupșe, președinte Judecătoria Vișeu de Sus – Vasile Florin Fărâmă, președinte Judecătoria Dragomirești – Cătălin Vasile Chiș, președinte Judecătoria Târgu Lăpuș – Daniel Mihai Tulici.

 

Candidaturile trebuie depuse până în 15 octombrie 2021, iar concursurile vor avea loc în perioada 31 octombrie – 5 decembrie (datele de susținere a primei și ultimei probe). Probele sunt: testare psihologică (test scris), testare psihologică (test interviu – evaluarea candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres), susținerea proiectului de exercitare a atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, testare privind managementul, comunicarea și resursele umane (test scris).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here