APITERAPIE ALTFEL – Performanță și dinamism prin hrana albinelor, cu dr. Cristina Aoșan (comisia de medicină alternativă a Ministerului Sănătății)

0
621

SEMINAR DE APITERAPIE. În 22 iunie 2019, la Club 99 (situat în București pe Bulevardul Dacia nr. 99 – vis-a-vis de Piața Spania), Școala de Sănătate Melidava prezintă cel de-al treilea seminar de apiterapie altfel: “Performanță și dinamism prin hrana albinelor”.

 

Lectorul seminarului este dr. Cristina Aoșan, formator api-fito-aroma-terapie și membru în Comisia de Apiterapie a Apimondia, membru în comisia de medicină alternativă a Ministerului Sănătății și lector la seminarii de apiterapie organizate în Franța, Chile, Japonia, Finlanda și România.

 

Dr. Cristina Aoșan (foto mic dreapta) este absolventă (1994) a Facultății de Medicină Generală din Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, specializată în Medicină Generală, atestată în Apifitoterapie, absolventă a numeroase cursuri internaționale de Ayurveda, Apiterapie, Micro-Apipunctură (în Japonia, 2005), Remedii Florale Bach, Acupunctură, Ecografie Abdominală, Electrocardiografie, Presopunctură, Api-fito-aromaterapie.

 

Seminarul va fi în nota Școlii de Sănătate Melidava, dinamic și activ, interactiv și instructiv, presărat cu gusturi apicole, într-o învățătură altfel decât cea obișnuită despre polen (recolta proteică de la flori), păstură (hrana proteică a albinelor) și miere (hrana energizantă a albinelor).

 

Organizatorii seminarului de apiterapie argumentează expresia “apiterapie altfel”, prin faptul că axează abordarea pe practică, pentru că au cercetat în viața stupului de ce apicolele sunt grandios de benefice, pentru că vorbesc din experiența personală și nu din lecturi, pentru că îi surprind pe participanții la seminar cu lucruri folositoare pentru fiecare zi, pentru că discută cu toți participanții subiectele care îi interesează pe aceștia.

 

Iată câteva teme abordate la seminarul de Apiterapie altfel “Performanță și dinamism prin hrana albinelor”: câtă vitalitate se cuprinde într-un grăuncior de polen; utilitate în viața de zi cu zi pentru întreținerea sănătății, imunității, tinereții; polenul și păstura – surse de înaltă valoare de proteine, vitamine, enzime și coenzime, antioxidanți, minerale, oligoelemente, informație vitală; polenul crud – probiotic vegetal; cum polenul devine păstură în stup; mierea – energie concentrată, în uz intern și extern; performanțele albinelor grație hranei superioare; mierea extern-cicatrizant, terapia rănilor adânci; utilitate cosmetică a produselor; aplicații în patologii.

 

Ce se probează practic? În paralel cu discuțiile, veți vedea, mirosi, atinge, gusta comparativ produsele apicole din tematică, crude, neprelucrate, în mai multe variante, cât și preparate din acestea (picături cu miere în ochi, masajul cu miere – combinație cu Elixirele stupului, utilizare ca detoxifiant, cosmetic, în patologii).

 

Detalii despre înscrierea, participarea și programul seminarului de apiterapie altfel “Performanță și dinamism prin hrana albinelor” (București, 22 iunie 2019), obțineți prin e-mail: [email protected].

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here