INVESTIȚIE – Parcarea Spitalului Județean de Urgență, dotată cu sistem automat de control și afișaj al locurilor libere existente în momentul accesului

0
595

PARCARE SPITAL. Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare își modernizează parcarea existentă prin introducerea unui sistem automat de control al accesului auto cu plată.

 

De asemenea, noul sistem va afișa (pe un display montat la intrarea în parcare) și locurile libere existente în momentul accesului. Investiția este estimată la peste 33.000 de euro, iar autorizația de construire a fost deja eliberată de Primăria Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here