DECIZIE – După 3 luni, s-a redeschis Punctul de Trecere a Frontierei de la Sighetu Marmației

0
2177

VAMA SIGHETU MARMAȚIEI. S-a redeschis Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei (rutier) de la granița cu Ucraina. Vama din Sighetu Marmației a fost închisă în urmă cu 3 luni, în 14 martie, la ora 16. Inițial, măsura a fost pe termen de o lună, apoi a fost prelungită și pe perioada stării de alertă, decizia fiind motivată ca o măsură de prevenire și control a infecțiilor cu noul coronavirus.

 

Poliţia de Frontieră a anunţat reluarea traficului internaţional de persoane şi mărfuri prin mai multe puncte de trecere a frontierei deschise la graniţa cu Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina (printre acestea și cel din Sighetu Marmației) şi Serbia, comunicând că rămâne în vigoare interdicția de intrare pe teritoriul României a cetăţenilor străini din state Non-UE (care nu aparţin spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene), precum şi apatrizilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here