INVESTIȚIE – Licitație de 1,5 milioane de euro pentru realizarea rețelei de alimentare cu apă într-o comună maramureșeană

0
550

ALIMENTARE CU APĂ – OARȚA DE JOS. Administrația locală din comuna maramureșeană Oarța de Jos a introdus în licitație un contract de proiectare, asistență tehnică și execuție a rețelei de alimentare cu apă în cele trei sate ale comunei (Oarța de Jos, Orțița și Oarța de Sus). Sistemul centralizat de alimentare cu apă va fi realizat în 6 luni (documentațiile și proiectul tehnic, iar lucrarea efectivă are termen de finalizare 18 luni.

 

Investiția totală este estimată la 7,5 milioane de lei (exact: 7.496.705,10 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu peste 1,5 milioane de euro), finanțarea fiind făcută din bugetul statului (prin Programul de Investiții Anghel Saligny) și bugetul local.

 

Proiectul prevede realizarea unui puț de captare a apei, o stație de tratare și una de pompare a apei, un rezervor de înmagazinare a apei și o rețea de distribuție de circa 19,5 kilometri (19.553 metri), cu hidranți supraterani, cămine, vane și brașamentele de rigoare. Lucrările trebuie garantate 5 ani (60 de luni). Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, iar ofertele sunt așteptate până în 2 iunie 2022.

 

Comuna Oarța de Jos, situată în sud-vestul județului, la răscrucea județelor Maramureș, Satu Mare și Sălaj, pe Valea Orțiței, în Țara Codrului și are circa 1.300 de locuitori.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here