INVESTIȚIE – În Maramureș, pe Vârful lui Dan, se construiește un pavilion administrativ nou pentru una dintre cele mai izolate unități militare din România

0
4641

CONSTRUIRE PAVILION MILITAR. Cazarma 2387 a Unității Militare 01824 E Vișeu de Sus, situată la 1.042 metri altitudine, pe Vârful lui Dan, și aflată pe teritoriul administrativ al Săcelului (ultima localitate de pe Valea Izei în amonte), adăpostește din anii ’50 o subunitate de radiolocație prezentată de Ministerul Apărării Naționale ca fiind “una din cele mai izolate unități militare din România”.

 

Cazarma de radiolocație de pe Vârful lui Dan va avea un nou pavilion administrativ, proiectul fiind făcut prin 2020, obiectivul fiind contractat încă de la finalul anului trecut, la valoarea de 5 milioane de lei (exact: 5.011.768,28 lei, sumă care include TVA) cu firma Instal ConstructNord SRL din Telciu (jud. Bistrița-Năsăud), acum ministerul căutând angajarea unei firme care să se ocupe de managementul și supravegherea lucrărilor (un soi de dirigenție de șantier).

 

* Foto: @presamil.ro

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here