INVESTIȚIE – În Maramureș, contract de 10 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor

1
2129

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ – DRAGOMIREȘTI. Autoritatea publică locală din orășelul maramureșean Dragomirești, controlată de edilul Vasile Țiplea (PSD), a introdus în licitație un contract estimat la 10 milioane de lei (exact: 10.194.222,81 lei, sumă care include TVA), care vizează execuție lucrărilor de modernizare a străzilor. Cea mai mare parte a banilor necesari obiectivului investițional provin din finanțare nerambursabilă, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 

Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, metodologia de execuție 20%, metodologia obținerii calității 20%, resursele alocate 20%), așteaptă oferte până la 9 februarie 2024. Contractul trebuie finalizat într-un an (12 luni).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Niște săraci! Băimărenii, mai pe bogăție, așa, și-au tras o cărărușă pe malul Săsarului, de 23 milioane de lei. Arată ea ca după bombardamente dar de fapt este nouă nouță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here