INVESTIȚIE ÎN INFRASTRUCTURĂ – În Maramureș, contract de peste 8 milioane de lei pentru reparația a 17,3 kilometri de drumuri secundare

0
1952

IEUD – MARAMUREȘ. Administrația publică din comuna maramureșeană Ieud, controlată de edilul Nicolae Traian David (PSD), a introdus în licitație un contract estimat la 8,3 milioane de lei (exact: 8.305.909,70 lei, sumă care include TVA), care vizează reparații la 17,3 kilometri de drumuri comunale, prin asfaltare.

 

Drumurile prevăzute în contract sunt străzi secundare, cu lățimi ale părții carosabile cuprinse între 2,75 metri și 5,50 metri (cu o bandă și cu două benzi), iar contractantul trebuie să realizeze o suplimentare a fundațiilor din balast (străzile nefiind modernizate până acum), să adauge stratul de bază din piatră spartă împănată, stratul de legătură și cel de uzură.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, planul de management al calității lucrărilor 30%, resursele alocate execuției 30%), iar firma câștigătoare trebuie să execute lucrările în 2 ani, însă în primele 6 luni este obligată să predea/finalizeze 50% din întregul proiect și să ofere o garanție de 3 ani. Ofertele sunt așteptate până la 11 octombrie 2023.

 

* Foto generică: @anchetaonline.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here