SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Începe TEDxBaiaMare, o ediție aniversară care are ca partener principal Revolution Residence și Vivo

1
2089

EVENIMENT. Sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 10.00, la ATP Tech Center din Baia Mare (localizat pe B-dul Regele Mihai I nr. 67 – fostul Bd. București), are loc cea de-a V-a ediție TEDxBaiaMare, o ediție aniversară care are ca partener principal firmele Oberhouser Invest: Revolution Residence și Vivohaus.

 

TEDxBaiaMare este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării. Reunind un grup divers de vorbitori, TEDxBaiaMare își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație. Ediția din acest an are ca temă „A Question of Time” și este despre cea mai neprețuită resursă: Timpul.

Speakerii acestei ediții sunt: Niculina Gheorghiță (Psiholog Clinician Principal, Terapeut Relațional IMAGO, Terapeut Bowen expert), Părintele Francisc Doboș, Cristina Bâtlan (Co-fondator Musette), Connect-R (Ștefan Mihalache – Artist vocal), Marius Ștefan (CEO și fondator Autonom), Cmd. Emil Dobrovolschi (Pilot aviație), Radu Hossu (Activist civic, Consultant politic și de marketing), Adrian Stanciu (Consultant de business), Valentin Luca (3 x World Flair Bartender Champ & 5 x National Flair Champ), Ciprian Lupu (Pilot de raliu), Antonio Meze (Lead Industrial Designer & Founder), Eugen Vaida (Arhitect), Andrei Zlampareț (Sonoterapeut, Bioenergoterapeut și Mentor spiritual) și Bogdan Branc (Beatboxer).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Asta-i bună. Părintele de la Ted X brat la braț cu Connect-R. :). Oricum cele 15 min. de poveste la TED X sunt o chestie ce nu poate fi decât superficială. În cărți se găsește ce are important de spus un om înțelept. Dar nu în cărți de 15 pagini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here