FAPT – Deputatul Brian Cristian, consultări cu tinerii din Baia Mare

0
196

CONSULTĂRI – BAIA MARE. Cum putem face din Baia Mare un oraș mai prietenos cu tinerii? Ascultându-i și consultându-i. „Timp de două zile am participat la PLAY Cafe Next pentru a sta de vorbă cu tinerii băimăreni, unde am aflat și concluziile celor 11 consultări cu aceștia, care au avut loc în ultimii 2 ani.

 

De la sport, la nutriție, sănătate mintală, spații pentru tineri, educație sexuală, competențe digitale, abilități de viață sau educație financiară, toate sunt provocări reale și subiecte de interes pentru generația care vine puternic din spate.

 

Tinerii mi-au spus ce și-ar dori de la factorii de decizie, iar eu le-am vorbit despre proiectele și inițiativele pentru tineret pe care le-am avut până acum în Parlament, cu promisiunea că voi lucra la rezolvarea celor semnalate de ei.

 

Felicitări Asociatia DEIS și Grupul PONT pentru toată contribuția adusă proiectului și pentru Strategia de Tineret Baia Mare 2030, care sper să fie adoptată de Municipiul Baia Mare în cel mai scurt timp!”, a precizat deputatul USR Brian Cristian.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here