ALOCARE – 13.400 de euro pentru reparația semafoarelor din Baia Mare

0
166

SERVICII. Firma băimăreană Electrik Service Construct va repara semafoarele din municipiul de reședință al Maramureșului, contractul semnat cu Primăria constând în prestarea „serviciilor de întreținere, reparații, dezvoltare și modernizare a sistemului de semaforizare și dirijare a traficului”.

 

Contractul (în care numele primarului Băii Mari, în postură de reprezentant al achizitorului, este scris greșit!) este în cuantum de 62.259 de lei (suma cuprinde și TVA), a fost semnat la jumătatea lunii trecute și prevede ca lucrările să se încheie în 28 februarie 2018.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ