INVESTIȚIE – IMOBILIARE – Un nou bloc cu 5 etaje, proiect de peste 10 milioane de lei, a fost autorizat în Baia Mare: construirea poate începe

1
6440

DEZVOLTARE IMOBILIARĂ. Primăria Baia Mare a eliberat autorizația de construire – ultima necesară pentru demararea efectivă a unei investiții de acest gen – pentru o clădire mixtă (spații comerciale/servicii și locuințe) cu regim de înălțime Demisol + Parter + 5 etaje (etajul 5 retras) care va fi situată pe strada Grănicerilor nr. 77E.

 

Investiția a fost declarată la peste 10 milioane de lei (exact: 10.252.088 lei) și are termen de finalizare în cel mult 5 ani (60 de luni). Documentul care permite demararea construcției a fost eliberat pe numele unei persoane fizice, însă compania de construcții civile civile care activează pe piața imobiliară locală sub denumirea Villa Residence a construit în zona respectivă un ansamblu rezidențial format până acum din două blocuri – nr. 77 (B și C) de pe strada Grănicerilor – și, cel mai probabil, tot aceasta este responsabilă de proiectul investițional.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Astia-s nebuni? Cum sa construiasca de la zero un bloc cu 5 etaje, din fonduri proprii, cu doar 10 milioane? Nu stiu ca doar o carare pe malul Sasarului, cei drept facuta din fonduri publice, ne costa mai mult decat dublu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here