INVESTIȚIE DE 9 MILIOANE DE LEI – La Sârbi, depozitul de deșeuri mai are de așteptat până la finalizare, dar se construiește o sală de sport cu 180 de locuri

0
1773

SÂRBI – COM. FĂRCAȘA. În satul maramureșean Sârbi (com. Fărcașa), depozitul de deșeuri (Centrul de Management Integrat al Deșeurilor) mai are de așteptat până la finalizare, dar se construiește o sală de sport cu 180 de locuri. Investiția este estimată la peste 9 milioane de lei (exact: 7.737.105,02 lei + TVA) și este făcută de stat, prin Compania Națională de Investiții (CNI).

 

De altfel, CNI a scos la licitație contractul privind proiectarea, asistența tehnică și execuția sălii de sport cu tribună de 180 de locuri. Obiectivul va fi amplasat pe strada Sportului nr. 1 (la intrarea în satul Sârbi, pe partea stângă în direcția de mers spre Baia Mare, în apropiere de stația de benzină VVM Peco), iar contractul va fi atribuit pe criteriul “Cel mai bun raport calitate-preț”, unde prețul are o pondere în decizie de 60% (40% contează experiența profesională a contractorului).

 

Cădirea va avea o suprafață construită desfășurată de 1750 mp și va fi multifuncțională (teren de sport, sală de handbal, terenuri de baschet, tenis de câmp și volei, vestiare și alte spații aferente construcției).

 

Termenul limită pentru ofertare este 22 februarie 2022, ceea ce înseamnă că, în caz fericit, lucrarea efectivă va demara în vara anului viitor, iar contractul, având o durată de execuție de un an (o lună și jumătate proiectarea și 10 luni și jumătate execuția), poate fi finalizat în vara anului 2023. Constructorul trebuie să garanteze lucrările cel puțin 3 ani.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here