DEVOALARE – Cât a investit Immofinanz în modernizarea mall-ului Vivo! Baia Mare: inaugurarea, în 18 noiembrie 2021

1
2709

INVESTIȚIE. Dezvoltatorul austriac Immofinanz, proprietarul mall-urilor Vivo!, se află într-un proces gradual de modernizare a centrelor comerciale din portofoliul său, un proces care a debutat la începutul anului 2019, cu lucrările de la mall-ul din Florești (jud. Cluj), deschis în 2007 și care este cel mai mare al său, și a continuat în primăvara anului 2021 cu lucrările la centrul comecial din Baia Mare. Modernizările cuprind renovări, restructurări și relocările unor magazine.

 

Dacă la mall-ul din Florești investiția s-a cifrat la 22 de milioane de euro și a cuprins lucrări pe o suprafață de 22.000 mp, la mall-ul din Baia Mare s-a lucrat pe o suprafață de circa 7.500 mp (inițial s-a anunțat că renovarea va implica o suprafață de 10.000 mp) și a costat circa 7 milioane de euro, conform anunțului făcut de Geanina Mihaela Ungureanu, senior Leasing & Asset Manager Retail în cadrul Immofinanz.

 

Practic, lucrările de renovare la Vivo! Baia Mare au implicat o suprafață de aproximativ un sfert din mall. Noile spații (cu noile magazine de brand, despre care aveți detalii AICI, vor fi inaugurate oficial în 18 noiembrie 2021, dată care va înseamna și finalul lucrărilor de reabilitare, la scurt timp după împlinirea a 11 ani de la deschiderea centrului comercial. Mall-ul din Baia Mare a fost inaugurat la 4 noiembrie 2010, în urma unei investiții anunțate de 97 de milioane de euro, sub denumirea Gold Plaza.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Poate cu ocazia asta au schimbat si usile de acces si evacuare in caz de urgenta, ce se deschid spre interior(!) si au facut functional si sistemul de aerisire si evacuare a gazelor din subteran. Nu stiu cum au obtinut autorizatii de la ISU, dar au functionat asa ani de zile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here