ÎNVĂȚĂMÂNT – Contract de 3,8 milioane de lei pentru dotarea Colegiului Tehnic Transilvania din Baia Mare, a cantinei, atelierelor și internatelor

0
1013

INVESTIȚIE. Administrația publică din municipiul Baia Mare, controlată de edilul Cătălin Cherecheș (PSD), a scos la licitație un contract estimat la o valoare totală de 3,8 milioane de lei (exact: 3.827.884,90 lei, sumele din articol includ TVA), care vizează modernizarea prin dezvoltarea infrastructurii de educaţie tehnologică a Colegiului Tehnic Transilvania (fostul Liceu Industrial nr. 1 – construcții de mașini din perioada comunistă, localizat pe actuala stradă 8 Martie, lângă garajele companiei de transport în comun Urbis). Proiectul investițional este finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional (POR).

 

Practic, banii vor fi folosiți pentru achiziţionarea dotărilor destinate pentru funcționalitatea clădirii atelierelor școlare (se vor dota 11 ateliere școlare, un cabinet SSM și alte spații și birouri ale maiștrilor instructori), dotarea parțială a clădirii liceului (vor fi echipate cu materiale didactice și mobilier 15 săli de clasă, 5 laboratoare și sala profesorală), a cantinei (cu mobilier pentru prepararea și servirea mesei) și pentru mobilarea celor două cămine internat care au fost reabilitate (vor fi dotate camerele de dormit și a spațiile comune cu electrocasnice necesare pentru asigurarea unui minim confort).

 

Contractul, care a fost împărțit în 5 loturi și care așteaptă ofertele până la 4 septembrie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here