INTERVENȚIE – Reparații pe drumul național Baia Mare – Dej, în urma intervenției deputatului PNL Călin Bota

0
439

PARLAMENTAR. Maramureșenii se pot deplasa acum în condiții de siguranță pe Drumul Național 1C, care face legătura între Baia Mare și Dej. În urma mesajelor trimise de mai mulți maramureșeni, care s-au plâns de gropile și de starea Drumului Național 1C (DN 1C) Baia Mare-Dej, deputatul PNL Călin Bota l-a contactat vineri pe directorul general adjunct Întreținere drumuri naționale, europene și autostrăzi, Felician Cerneștean, și i-a semnalat problemele pe care le întâmpină cei care circulă pe acest drum național aflat în administrarea CNAIR.

 

Reacția CNAIR a fost promptă, iar până luni seara au fost realizate reparații izolate cu mixtură asfaltică pe DN 1C pe următoarele tronsoane: km 114-116, km 125-126, km 132-134, km 137-140, km 117-118, km 119-120, km 120-121.

 

 

,,Maramureșenii pot circula acum în siguranță pe drumul dintre Baia Mare și Dej. În numele maramureșenilor, mulțumesc directorului general adjunct al CNAIR pentru rezolvarea într-un timp record a problemelor semnalate și pentru că răspunde tot timpul solicitărilor venite din partea cetățenilor”, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

 

Biroul de presă al deputatului PNL Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here