INTERES PUBLIC – Luni, la ora 13.00, se vor declanșa sirenele de alarmare din Baia Mare: nu intrați în panică, este un exercițiu organizat de Comitetul Local pentru Situații de Urgență

0
896

TEST. Luni, 13 noiembrie 2023, între orele 13-15, în municipiul Baia Mare va avea loc un exercițiu de alarmare organizat de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, cu scopul de a verifica modul de cunoaștere, organizare și desfășurare a activităților, pentru înștiințarea, prealarmarea, avertizarea, alarmarea și evacuarea populației.

 

Vor fi puse în aplicare: Planul local de apărare împotriva inundațiilor, fenomenelor hidrometeorologice periculoase având ca efect producerea de inundații, secetă hidrologică, incidente/accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și Planul de evacuare în situații de urgență al municipiului Baia Mare.

 

În cadrul exercițiului se vor activa și sistemele de avertizare acustică a populației de pe raza municipiului Baia Mare. Populația nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar de un exerciţiu prin care se doreşte testarea modului de gestionare a situațiilor de urgență generate de inundații, de către autoritățile publice centrale și locale, a comunicat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, prin Primăria Baia Mare.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here