INFRASTRUCTURĂ UTILITARĂ – Contract de aproape 3 milioane de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Borșa

0
241

ÎN LICITAȚIE. Administrația publică din orașul maramurșean Borșa a scos la licitație un contract estimat la aproape 3 milioane de lei (exact: 2.914.949,63 lei, sumă care include TVA) și care vizează modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea a 802 becuri de tip LED, sistemul de telegestiune (de comandă și diagnoză) și înlocuirea a patru puncte de aprindere.

 

Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 3 iulie 2023, va fi atribuită pe criteriul Prețul cel mai mic. Lucrarea trebuie executată în 6 luni. Investiția este finanțată în cea mai mare parte de Administrația Fondului pentru Mediu.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here