INFRASTRUCTURĂ EDILITARĂ – Contract de finanțare de 22 de milioane de lei pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă-canal în Fărcașa

0
543

CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea cu 22 de milioane de lei, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a modernizării și extinderii infrastructurii de apă-canal din comuna maramureșeană Fărcașa.

 

Până acum, în Fărcașa au fost mai multe etape privitoare la extinderea rețelei de canalizare și modernizarea stațiilor de epurare, banii necesari implementării proiectului fiind obținute prin diverse linii de finanțare administrate de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Ministerul Dezvoltării etc. Acest proiect vizează la finalizare ca întreaga rețea de apă-canal a comunei să fie funcțională și toate străzile din comună să beneficieze de sisteme de alimentare cu apă și de canalizare.

 

Până acum, la nivel național au fost semnate peste 700 de contracte în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, finanțarea totalizând peste 7,3 miliarde de lei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here