TRANSFER – Spaniola Maria Gomes da Costa, al treilea transfer anunțat de clubul Minaur Baia Mare pentru sezonul viitor

0
538

MINAUR – LOT VIITOR. Spaniola Maria Gomes da Costa (23 de ani) este al treilea transfer anunțat de clubul Minaur Baia Mare pentru sezonul viitor, după cele ale suedezei Amelia Lundbäck (coordonator) și spaniolei Alba Chiara Spugnini Santome (pivot).

 

Jucătoarea spaniolă joacă în acest sezon la Rocasa Gran Canaria ACE, echipă cu care anul trecut a câștigat EHF European Cup. Este componentă a lotului național de handbal femin al Spaniei (a  jucat și pentru echipa națională spaniolă de handbal pe plajă) și joacă pe poziția inter stânga.

 

* Foto: @Rocasa Gran Canaria

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here