INFRASTRUCTURĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT – În Cavnic, primii pași spre reabilitarea și modernizarea școlilor nr. 2 și din Post Handal și a grădiniței

0
37

CONTRACT – PROIECTARE. Administrația publică locală din orașul maramureșean Cavnic, controlată de edilul Vladimir Petruț (PNL), și-a propus reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 2 și a Școlii și Grădiniței din cartierul Post Handal.

 

Proiectul comun de execuție a obiectelor investiționale este aprobat spre finanțare nerambursabilă, având o valoare totală de în valoare de aproape 8 milioane de lei. În acest sens, administrația locală a făcut primul pas spre demararea lucrărilor de investiție menționate, contractând servicii de proiectare în faza elaborării Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI).

 

Contractul a fost semnat la 27 iunie 2023, cu firma Arcon Pro-Design SRL, la valoarea totală de 213.010 lei (suma include TVA) și prevede întocmirea documentației tehnico-economica (DTAC), a proiectului tehnic și detaliilor de execuție, precum verificarea tehnică de calitate a proiectului și a detaliilor de execuție de un verificator autorizat pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 2 și a Sălii de Sport a acesteia, precum și reabilitarea termică a Școlii și Grădiniței din cartierul Post Handal.

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here