ÎNFRÂNGEREA DE FINAL – Minaur a pierdut la București meciul cu CSM și s-a clasat pe locul 6 la finalul acestei ediții a Ligii naționale

0
343

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL. Duminică, 29 mai 2022, în Sala Rapid din București, în meci contând pentru etapa a 26-a (ultima) a Ligii naționale de handbal feminin, CSM București a câștigat cu 33-29 (16-17) partida cu CS Minaur Baia Mare. Victoria nu le-a adus bucureștencelor un nou titlu de campioană, acesta fiind câștigat de Rapid, care s-a impus la Râmnicu Vâlcea cu 35-27 (16-17). Minaur a terminat această ediție de campionat 4 locuri mai jos decât precedenta, pe locul 6, cu 45 de puncte. În ultimele 10 minute băimărencele nu a marcat decât în ultima secundă a meciului, prin Burlachenko.

 

Minaur a început mai bine partida și s-a aflat la conducere în prima jumătate (min. 15, 8-9), apoi s-a mers cap la cap până pe final, când băimărencele au marcat, prin Laslo, ultimul gol al reprizei (min. 29) și au intrat la vestiare în avantaj. În a doua parte, egalitatea s-a menținut până în min. 40 (23-23), după care gazdele s-au desprins, în ultimele 4 minute având un avantaj de 4 goluri (32-28). Meciul s-a încheiat cu golurile lui Amorim (CSM) și Burlachenko (Minaur) și cu scorul 33-29.

 

Pentru Minaur au marcat Fujita (7 goluri), Laslo (6 goluri), Burlachenko și Lavko (câte 4 goluri), Petruș (3 goluri), Tănăsie (2 goluri), Zych, Popa, Târle (câte 1 gol). De la gazde s-au remarcat Da Silva Vieira și Neagu (câte 5 goluri), Arntzen și Amorim (câte 4 goluri).

 

* Foto: @gsp.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here