FINAL DE EDIȚIE – Fotbal Feminin Baia Mare a încheiat campionatul pe locul 8, cu o victorie clară împotriva retrogradatei Universitatea Galați

0
385

FOTBAL FEMININ. Duminică, 29 mai 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 10-a (ultima) a play-out-ului Ligii naționale de fotbal feminin, Fotbal Feminin Baia Mare a câștigat, cu 4-0 (2-0), partida cu Universitatea Galați, echipă care încheiat pe penultimul loc și care era de mai multe etape retrogradată și matematic în liga secundă.

 

Meciul, arbitrat la centru de Narcis Bodocan din Cluj-Napoca, s-a încheiat cu o victorie clară a gazdelor, băimărencele fiind devansate în play-out doar de ACS Piroş Security Protect și încheind cu 6 victorii, un egal și 3 înfrângeri (în această ediție de campionat au cumulat 30 de puncte).

 

Fotbal Feminin Baia Mare – Universitatea Galați: 4-0 (2-0), au marcat Dariana Indrei (min. 5 şi min. 77), Raluca Dragoş (min. 23), Laura Desmerean (min. 63). În urma acestei victorii, echipa de fotbal feminin din Baia Mare a încheiat pe locul 2 play-out-ul (locul 8 în clasamentul Ligii naționale). Titlul de campioană națională a fost câștigat de AFC Universitatea Olimpia Cluj.

 

* Foto: @Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here