ANTICIPARE CORECTĂ – Așa cum 2mnews a anunțat în urmă cu 5 zile, finala Cupei României la rugby, dintre Baia Mare și Timișoara, a fost reprogramată

0
229

DECIZIE. Biroul Federal al Federaţiei Române de Rugby (FRR) a luat decizia reprogramării finalei ediţiei 2021 a Cupei României, dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi SCM Timişoara.

 

Decizia a fost anticipată și făcută publică cu cinci zile înainte de 2mnews (detalii AICI), și nu a fost argumentată public de FRR, însă este legată de faptul că Știința Baia Mare se află încă în carantină și unul dintre jucători (căpitanul Ovidiu Cojocaru) a fost depistat pozitiv la întoarcerea lotului din turneul din Africa de Sud, fiind suspect de infectare cu noua tulpină Omicron a coronavirusului (sportivul este vaccinat și asimptomatic).

 

Noua dată a desfășurării finalei este 2 aprilie 2022 – inițial, finala Cupei României (trofeul deținut de campioana națională en-titre Știința Baia Mare) a fost programată în 11 decembrie 2021.

 

* Foto generică: @Virgil Simonescu (Life Press Photo)

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here