INFRACȚIUNE – O firmă din Maramureș a comandat chiloți de marcă, contrafăcuți în Bangladesh, pe care putea să-i vândă cu peste 600.000 de lei

0
1057

DOSAR PENAL. O firmă din Maramureș a comandat, pentru vânzare, aproape 8.800 de chiloți inscripționați cu o cunoscută marcă de vestimentație, contrafăcuți în Bangladesh, numai că aceștia au fost confiscați în Portul Constanţa Sud Agigea de lucrătorii Biroului Vamal Constanţa Sud și poliţiştii de frontieră din Garda de Coastă.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute (respectiv de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”). Dacă ar fi fost comercializată ca produs de marcă, lenjeria intimă confiscată ar fi avut valoarea totală de peste 600.000 lei, au stabilit polițiștii.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here