RECUNOȘTINȚĂ – Șapte veterani de război vor deveni Cetățeni de onoare ai municipiului Baia Mare

0
892

DECIZIE. Decizia conferirii titlului onorific de „Cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare” pentru șapte veterani de război va deveni hotărâre la finalul lunii martie, prin girul forului deliberativ al urbei (Consiliul Local).

 

Cei șapte cărora li se va conferi titlul sunt general de brigadă în retragere Haralambie Cacina (care este și președintele Asociației Veteranilor de Război Maramureș), colonel în retragere Aurel Chihaia, colonel în retragere Petru Coca, maior în retragere Ioan Andreica, locotenent în retragere Ștefănache Roșca, plutonier adjunct principal în retragere Petru Curtuzan și plutonier adjunct principal în retragere Roman Dobra.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here