ÎNCEP PROBLEMELE – Un jucător al echipei de rugby Știința Baia Mare a fost confirmat pozitiv la întoarcerea din Africa de Sud

0
7199

TULPINA OMICRON. În urma rezultatelor probelor RT-PCR recoltate aseară delegației CSM Știința Baia Mare la Aeroportul Internațional Maramureș, după revenirea în țară din Africa de Sud, un jucător din cadrul echipei de rugby a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Jucătorul testat pozitiv este taloneurul Ovidiu Cojocaru, component al echipei naționale și căpitanul echipei campioane a României în meciurile din Africa de Sud, era vaccinat.

 

În acest moment, jucătorul este internat în Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Nu reclamă probleme de sănătate, dar este ținut sub observație și beneficiază de tratament medical. Informația a fost confirmată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

În contextul istoricului de călătorie în Africa de Sud, unde recent a fost depistată tulpina Omicron a coronavirusului, se va recolta o nouă probă, aceasta urmând să fie trimisă pentru secvențiere la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din București.

 

* Foto: @Instituția Prefectului Maramureș

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here