TRAGERE LA SORȚI – Dacă termină seria pe locul 1, Minaur Baia Mare va juca în deplasare meciurile decisive ale barajelor de promovare în Liga a II-a

0
382

FOTBAL – LIGA III. Au mai rămas doar două etape din sezonul regular din Liga III, dar sunt cunoscute cele mai multe echipe care și-au asigurat calificarea la barajele de promovare în Liga a II-a. În Seria a 10-a, cel mai probabil Minaur Baia Mare se va califica de pe locul 1 și va juca cu locul 2 din Seria a 9-a, ocupat și acum și posibil și la final de CSO Cugir.

 

Conform tragerii la sorți a ordinii disputării meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a II-a în primul baraj, care a fost stabilită de FRF, Minaur Baia Mare (indiferent dacă va ocupa locul 1 sau 2 în serie) va juca primul meci pe teren propriu, meciul pentru calificarea la al doilea baraj urmând să aibă loc pe terenul celor din Cugir.

 

De asemenea, dacă ocupă locul 1 în serie și se va califica la barajul decisiv pentru promovarea în Liga a II-a, Minaur Baia Mare va întâlni în primul meci pe teren propriu câștigătoarea dintre SCM Zalău și Unirea Dej, iar meciul decisiv pentru accederea în a două ligă valorică va avea loc pe terenul adversarei. În cazul în care ocupă locul 2 în serie, Minaur joacă acest al doilea baraj (cel decisiv pentru promovare) în primul meci în deplasare și în al doilea meci acasă.

 

* Foto: @ Ovidiu Dragomir via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here