COMPLEX SPORTIV – Bază sportivă cu terenuri de fotbal în Vișeu de Sus, licitată de Compania Națională de Investiții la peste 6,5 milioane de lei

0
2884

INVESTIȚIE ÎN VIȘEU DE SUS. Compania Națională de Investiții a introdus în lictație publică, prin procedură simplificată, contractul de proiectare și execuție a noii baze sportive din orășelul maramureșan Vișeu de Sus. Investiția este estimată la peste 6,5 milioane de lei (exact: 5.633.960,17 lei + TVA) și trebuie finalizată într-un an.

 

Baza sportivă va avea funcțiuni de teren de fotbal de dimensiuni 105 metri x 68 metri, (omologate UEFA și FIFA), echipat cu instalație de nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren de fotbal de dimensiuni reduse (20 metri x 40 metri, tușat/marcat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis de câmp), o clădire administrativă și parcare. Este cel mai mare (ca dimensiune) tip de proiect finanțat de CNI (tip 1).

 

Baza sportivă va fi situată pe strada Bogdan Vodă, ofertele proiectanților/constructorilor se primesc până în 22 iunie, iar lucrarea va fi atribuită pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere de 60%, experiența profesională a constructorului 20% și garanția 20%).

 

Pentru că proiectul a fost gândit în imediata apropiere a unei alte investiții derulate de Compania Națională de Investiții, respectiv edificarea bazinului de înot didactic (cu o dimensiuni ale bazinului de 25 metri x 12,5 metri și o adâncime variabilă între 1,2 metri și 1,8 metri, dotat cu vestiare, grupuri sanitare și cabinet de prim-ajutor – proiect aflat în derulare, despre care CNI susține că este o investiție totală de aproape 11 milioane de lei, are termen de execuție de 1 an și garanție de 3 ani), cele două obiective vor crea un complex sportiv integrat.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here