INAUGURARE – Deputatul liberal Viorica Cherecheş şi-a deschis birou parlamentar în Sighetu Marmaţiei

0
624
Viorica Cherecheș, deputat PNL de Maramureș, și-a deschis un nou birou parlamentar în Sighetu Marmației

CABINET. Deputatul liberal de Maramureş dr. Viorica Cherecheş şi-a deschis un birou parlamentar în Maramureşul istoric, în Sighetu Marmaţiei. Este primul cabinet parlamentar deschis în municipiul din Maramureşul istoric în această legislatură.

 

„Alături de biroul parlamentar din Baia Mare, de pe strada Vasile Lucaciu nr. 2, pentru a veni în sprijinul maramureşenilor de dincolo de Gutâi am decis să vin mai aproape de ei şi să deschid un birou şi în Sighetu Marmaţiei, la sediul PNL, din Piaţa Libertăţii nr. 21. Pentru mine este foarte importantă legătura cu oamenii, cu cei care m-au trimis în Parlament ca să îi reprezint. Este un punct nodal al judeţului, un oraş care are nevoie de un impuls pentru a pune lucrurile în mişcare”, a precizat dr. Viorica Cherecheş.

 
Programul de audienţe la Baia Mare este în fiecare zi de joi şi vineri, de la ora 14-16, iar la Sighetu Marmaţiei întâlnirile cu cetăţenii se fac pe baza unei programări stabilite de comun acord, în urma discuţiilor cu secretara biroului parlamentar.

 
“Vin cu bucurie în mijlocul maramureşenilor ori de câte ori sunt invitată. Voi ajuta în continuare de câte ori mi se va cere ajutorul, indiferent că va fi din postura de deputat sau din cea de medic, aşa cum mă cunosc maramureşenii. Uşa cabinetului meu este mereu deschisă pentru oricine, atât cea de la cabinetul parlamentar, cât şi cea de la cabinetul medical”, a conchis dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here