IDENTITATE – Senator USR Dan Ivan: Sigla noului USR transmite foarte bine cine suntem noi astăzi: un partid stabil, liberal, modern și hotărât

0
192

NOUA SIGLĂ A USR. În cadrul Biroului Național s-a aprobat noua siglă a USR. A fost punctul final al unui proces început la finalul verii și care a avut ca scop principal înlocuirea siglei formate din logo-urile alăturate ale vechilor partide.

 

Fontul este modern. Culorile sunt culorile Alianței, navy și roșu, folosit în accent. Punctul simbolizează certitudine și fermitate. Fără dubii și fără ezitare. Este decisiv și ne oferă siguranță de sine.

 

Noua siglă este o evoluție firească a identității vizuale a Alianței, cea pe care o folosim din 2019 încoace, cu care am participat la patru rânduri de alegeri și cu care ne identifică cei mai mulți dintre alegători.

 

Senator Dan Ivan (USR Maramureș)ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here