EXTINDERE – USR Maramureș a înființat filiale la Ocna Șugatag și la Dumbrăvița

0
574

FILIALE. USR Maramureș continuă campania de extindere în județ, pe măsură ce maramureșenii realizează că au fost mințiți de programul de guvernare al PSD și constată starea deplorabilă în care se află județul și localitățile. Oamenii nu mai vor să fie conduși de hoți, incompetenți sau mincinoși.

 

Administrația județeană, la fel ca majoritatea administrațiilor locale, este incapabilă să livreze ce a promis, dovadă fiind lipsa investițiilor, incapacitatea atragerii fondurilor europene, care sunt puse gratis la dispoziția noastră, gestionarea dezastruoasă a depozitelor de deșeuri ecologice, aeroportul, drumurile județene etc. Să nu mai vorbim de viziune pe termen mediu și lung, care lipsește cu desăvârșire.

 

Acțiunile USR Maramureș i-au convins pe oameni că se poate și altfel și așa au apărut tot mai multe filiale. Zilele acestea, în prezența conducerii USR Maramureș, în frunte cu președintele Dan Ivan și deputatul Vlad Duruș, a venit rîndul celor din Dumbrăvița și Ocna Șugatag să se alăture USR și să înființeze filiale locale. În urma alegerilor statutare, au fost aleși președinți Ștefan Prelucan, respectiv Ovidiu Barbul. Oameni tineri, hotărâți și cu putere de muncă, care au coagulat în jurul lor echipe puternice.

 

„În perioada imediat următoare se vor înființa noi filiale în Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș și Copalnic-Mănăștur și profit de această ocazie pentru a-i invita pe toți maramureșenii care vor să schimbe în bine comunitățile din care fac parte să ni se alăture”, a mai precizat președintele USR Maramureș, Dan Ivan.

 

Conducerea filialei USR Baia Mare

 

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here