IDENTITATE – S-a stabilit câștigătorul contractului de peste 2 milioane de lei, care vizează mansardarea casei care servește ca sediu al Primăriei din Groșii Țibleșului

0
3096

CONTRACT ATRIBUIT. Administrația publică locală din Groșii Țibleșului, controlată de edilul Nicolaie Burzo (foto medalion stânga, PNL), a semnat marți, 16 ianuarie 2024, contractul în valoare de 2,25 milioane de lei (exact: 2.257.541,54 lei, sumă care include TVA), care vizează extinderea sediului Primăriei comunei maramureșene.

 

Contractul care a fost atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic a fost semnat la o valoare cu doar 4,5% mai mică decât estimarea maximă, fapt posibil în urma deja clasicizatei tactici de descalificare a tuturor celorlalți ofertanți (au fost 4 oferte, una retrasă, două declarate de comisia de evaluare inacceptabile, iar unica declarată conformă a fost desemnată câștigătoare).

 

Firma care va executa lucrările de modernizare și extindere a sediului Primăriei Groșii Țibleșului (o casă edificată în anul 1962 ca spațiu comercial, cu o suprafață de 316 mp) este sereleul Sebi Marc, înregistrat în Călinești și controlat de sigheteanul Ioan Mihai Ștefan Marc (foto medalion dreapta), 48 de ani, antreprenor cu lipici la contractele cu administrațiile publice din nordul județului). Firma câștigătoare a anunțat deja subcontractarea lucrărilor de instalații electrice.

 

Conform proiectului, mansarda imobilului urmează să fie amenajată pentru crearea unor noi birouri și imobilul va fi anvelopat (șarpanta, acoperișul și tâmplăria au fost înlocuite prin lucrări anterioare acestei contractări).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here