IARNA 2023-2024 – Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în Cavnic: au fost contractate serviciile de iluminat ornamental și jocurile de artificii

0
1031

SĂRBĂTORI DE IARNĂ – CAVNIC. Administrația locală din orașul maramureșean Cavnic, controlată de edilul Vladimir Petruț (PNL), a contractat deja serviciile de iluminat ornamental și jocurile de artificii de la trecerea dintre ani.

 

Iluminatul ornamental va fi realizat de sereleul Ilnic Electric, controlat de Ilie Ureche, prin soția sa, contractul fiind semnat în 24 octombrie 2023 la suma de 296.429 lei (sumă care include TVA și care este similară cu cea contractată/plătită în iarna trecută).

 

De acești bani, firma va împodobi bradul de 24 de metri din centrul urbei, precum și un brad mai mic și mai mulți copaci, va pavoaza intersecțiile de la intrarea în oraș și de la Casa de Cultură, va monta două panouri din led alb, de câte 12 metri lungime, inscripționate „La Mulţi Ani!”; figurine luminoase 3D montate la sol sau suspendate (oameni de zăpadă, reni, ursuleți, sfere, cutii cadou, fulgi de nea, trenulețe, roți, candelabre etc.).

 

Jocurile de artificii au fost contractate cu firma For Chic SRL (controlată de Maria Cristina Pop) la suma 23.681 lei (sumă care include TVA). Contractul prevede un „joc de artificii pe fond muzical, cu toate categoriile de produse pirotehnice, cu final spectaculos”. Jocul de artificii va avea o durată de 10 minute.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here