RECUNOAȘTERE – Sigheteanca Doina Ona, laureata Premiului Mentor pentru excelență în educație

0
219
Doina Ona

PREMIU. Profesoara de pian Doina Ona, născută în municipiul Sighetu Marmației, acum profesoară la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva (jud. Hunedoara), a fost distinsă cu Premiul Mentor pentru excelență în educație – această distincție este acordată anual, din 2010, pentru 10 profesori și antrenori care s-au remarcat „în modul de a construi valori reale” (evenimentul este organizat de Fundația pentru Comunitate și de MOL România, premiile constând dintr-un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și suma de 8.000 de lei).

 

Doina Ona este profesor de pian de 38 de ani și a fost una dintre cele 10 selectate din cele 216 nominalizări aferente ediției 2017 care a premiat excelența în educație. Ediția din acest an a Premiilor Mentor pentru excelență în educație a fost organizată la Teatrul Odeon din București.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here