RECUNOAȘTERE – Sigheteanca Doina Ona, laureata Premiului Mentor pentru excelență în educație

0
71
Doina Ona

PREMIU. Profesoara de pian Doina Ona, născută în municipiul Sighetu Marmației, acum profesoară la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva (jud. Hunedoara), a fost distinsă cu Premiul Mentor pentru excelență în educație – această distincție este acordată anual, din 2010, pentru 10 profesori și antrenori care s-au remarcat „în modul de a construi valori reale” (evenimentul este organizat de Fundația pentru Comunitate și de MOL România, premiile constând dintr-un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și suma de 8.000 de lei).

 

Doina Ona este profesor de pian de 38 de ani și a fost una dintre cele 10 selectate din cele 216 nominalizări aferente ediției 2017 care a premiat excelența în educație. Ediția din acest an a Premiilor Mentor pentru excelență în educație a fost organizată la Teatrul Odeon din București.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ