I-AU BĂTUT, DIN NOU – PNL a câștigat alegerile parlamentare în Maramureș

0
472

ADVERTORIAL. PNL a câștigat alegerile parlamentare în județul Maramureș, atât la Camera deputaților, cât și la Senat. PNL a câștigat în fața PSD 4 tururi de alegeri în ultimii 2 ani în Maramureș: europarlamentare și prezidențiale în 2019, locale și generale în 2020.

 

,,Le mulțumesc tuturor maramureșenilor care au mers la vot și au votat pentru proiectele de dezvoltare a județului nostru. E un semn de încredere în echipa PNL, o echipă puternică, solidă, care are ca obiectiv clar construirea unui Maramureș prosper, un Maramureș în care tinerii să găsească oportunități și să nu mai plece în căutarea unei vieți mai bune.

 

Îi asigur pe toți maramureșenii că parlamentarii PNL care vor reprezenta județul  nostru în Senat și Camera Deputaților  vor respecta Angajamentul pentru Maramureș și pentru Planul lui Bogdan și vor susține toate proiectele de dezvoltare asumate în fața dumneavoastră”, a afirmt președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

 

PNL Maramureș are încredere că în perioada următoare se va  construi o majoritate parlamentară dedicată dezvoltării României, care va vota un guvern responsabil, pentru a valorifica potențialul celor peste 80 de miliarde de euro care vor ajunge în țara noastră în următorii 4 ani.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here