CANDIDATURĂ – Ionel Bogdan: Intru în lupta pentru a duce Maramureșul în fruntea județelor transilvănene

0
301
Ionel Bogdan

OFICIAL. În urma votului dat astăzi de colegii mei din organizația PNL Maramureș, am fost ales candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Le mulțumesc tuturor, mă onorează încrederea lor și sunt convins că împreună, muncind zi de zi, așa cum am făcut în ultimii trei ani, vom câștiga alegerile și vom face din Maramureșul nostru mândru un loc din care nimeni nu va mai dori să plece.

 

Am decis să intru în această competiție pentru că maramureșenii merită să aibă drumuri moderne, locuri de muncă bine plătite, investiții care să le aducă bunăstare și condiții decente de viață la ei acasă. Intru în această luptă pentru a duce Maramureșul în fruntea județelor transilvănene și în fruntea județelor țării.

 

Îi aștept alături de mine și de echipa PNL Maramureș pe toți cei care își doresc să pună umărul la reclădirea Maramureșului, iar pe cei plecați departe de casă îi asigur că aici, în cele patru Țări ale Maramureșului, va prinde rădăcini un nou mod de a face administrație, care aduce cu sine oportunități, credință și respect față de fiecare cetățean.

 

Împreună vom învinge vechile metehnele PSD-iste, neputința și indolența administrației Zetea, și vom face din Maramureș acel loc unic din țară, în care tradițiile, natura și credința oamenilor se vor împleti armonios cu proiecte importante de dezvoltare a județului, care vor aduce bunăstare maramureșenilor și vor contura un viitor mai bun pentru copiii noștri.

 

Cu încredere și seriozitate, victoria va fi a noastră, a tuturor maramureșenilor!

 

Ionel BOGDAN, Președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-ministrului



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here