HANDBAL MASCULIN – În 8 noiembrie, România joacă la Baia Mare cu Muntenegru în preliminariile Campionatului European 2022

0
587

EURO 2022. În 8 noiembrie, naţionala de handbal masculin a României, din lotul căreia fac parte și 4 jucători de la Minaur (interii stânga Andrei Buzle și Alexandru Csepreghi, centrul Călin Căbuț și pivotul Albert Cristescu), va juca la Baia Mare cel de-al doilea meci din preliminariile Campionatului European (CE) 2022, cel cu Muntenegru.

 

Primul meci al României în preliminariile pentru CE 2022, cel cu Suedia, are loc în deplasare (la Partille – Västra Götalands län), în 5 noiembrie. Din grupa României (8) fac parte Suedia, Muntenegru și Kosovo.

 

Lotul de 21 de jucători al naționalei României pentru partidele cu Suedia şi Muntenegru (care cuprinde doar trei stranieri: portarul Mihai Popescu – Saint Raphael, Franţa; Dan Racoţea – Bidasoa Irun, Spania; Demis Grigoraş – Chambery Savoie, Franţa) se reunește în 29 octombrie, la Bucureşti.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here