CANDIDAȚI PARLAMENTARE – Listele complete ale PNL Maramureș pentru Camera Deputaților și Senat

1
3839

ALEGERI PARLAMENTARE – MARAMUREȘ. 2mnews vă prezintă listele complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie ale PNL Maramureș. Pe liste au fost incluși și diferiți primari sau șefi de instituții publice în speranța că aceștia vor ajuta la maximizarea procentului electoral.

 

Astfel, pe lista liberalilor maramureșeni la Camera Deputaților îi regăsim pe Felician Ciceu (primar Dumbrăvița), Mitru Leșe (primar Târgu Lăpuș), Ioan Mătieș (primar Mireșu Mare), Vladimir Petruț (primar Cavnic).

 

Pe lista pentru Senat, liberalii i-au inclus pe Ioan Turcsin (primar Ruscova) și pe Anca Minodora Hendea-Costin (șefa Inspectoratului Școlar Județean Maramureș). De remarcat, de asemenea, intromisiunea pe lista pentru Camera Deputaților, pe locul 2 (eligibil), a unui parlamentar impus de conducerea centrală a partidului, deputatul bucureștean Florin Alexandru Alexe.

 

Iată listele complete ale candidaților PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cu mențiunea că Maramureș va trimite în Parlament 10 persoane (3 senatori și 7 deputați):

 

MARAMUREŞ

Camera Deputaţilor

 

 1. Bota Ioan Călin
 2. Alexe Florin Alexandru
 3. Ciceu Felician
 4. Onița Ivașcu Maria Daniela (a declinat/infirmat candidatura, surse din conducerea liberală susțin că a fost deja înlocuită)
 5. Alb Vasile Dorinel
 6. Leșe Mitru
 7. Măties Ioan
 8. Petruț Vladimir
 9. Ștețco Gabriel Bogdan

 

Senat

 

 1. Niculescu-Țâgârlaș Cristian Augustin
 2. Turcsin Ioan
 3. Hendea-Costin Anca Minodora
 4. Lazăr Doru Alexandru
 5. Brezoczki Valeria.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here