HANDBAL FEMININ – Minaur Baia Mare scapă de tururile preliminare și intră direct în grupele Cupei EHF

0
373

DECIZIE CUPE EUROPENE. Comitetul Executiv al forului handbalistic continental (EHF) a decis ca Minaur Baia Mare să fie printre cele 4 echipe calificate direct în faza grupelor noii competiţii EHF European League (fosta Cupă EHF), alături de Herning-Ikast Handbold (Danemarca), Siofok KC (Ungaria) şi HC Lada Togliatti (Rusia) – celelalte 12 echipe care vor accede în faza grupelor vor fi decise în urma a două tururi de calificare (în octombrie şi noiembrie 2020).

 

EHF a precizat că nu exclude ca echipele înscrise în competiție să evolueze în două tururi preliminare, în cazul în care primul tur de calificare va fi anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Din grupe se vor califica 8 echipe, iar echipele învingătoare în sferturile de finală se califică în Turneul Final Four, programat să se desfășoare în 8-9 mai 2021.

 

* Foto: Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here