GRATUIT – Ce nu îți spun băncile niciodată, îți spunem noi: curs gratuit de educație financiară susținut în Baia Mare de experți în finanțe

0
935
Claudiu Trandafir, Anca Bidian

EDUCAȚIE FINANCIARĂ. Joi, 12 octombrie 2023, începând cu ora 17.30, la Hotel Mara din Baia Mare, cel mai mare broker de credite din România va susține gratuit în Baia Mare un curs de educație financiară. “Ce nu îți spun băncile niciodată, îți spunem noi” este o oportunitate de a afla informații valoroase legate de gestionarea banilor personali, într-un mod accesibil și prietenos.

 

 

Băimărenii pot învăța să facă mai mult cu banii lor, dar mai ales pot afla secretele din spatele procesului de obținere a creditelor, pașii din analiză pentru un dosar de credit, precum și modul în care poți menține un scor FICO sănătos.

 

 

La evenimentul din Baia Mare, experții în finanțe vor vorbi despre metodele de economisie inteligentă a bugetului personal și vor răspunde la întrebări legate de procesul de creditare. De asemenea, experții în finanțe vor prezenta ce anume spun și ce nu spun băncile atunci când vine vorba de serviciile lor și ce anume trebuie să știe o persoană atunci când decide să obțină un credit bancar.

 

 

Evenimentul îi va avea ca invitați speciali pe Anca Bidian – CEO Kiwi Finance și Claudiu Trandafir – Manager Divizie Francize Kiwi Finance.

 

 

“În acest moment, piața din România este la un nivel extraordinar, aş spune cel mai bun din Europa. Indicele agregat de accesibilitate a locuinţelor s-a îmbunătăţit semnificativ în ultimele 9 luni și avem dobânzi cu 28% mai mici decât la începutul lui iunie. Este un moment bun pentru clienții cu venituri peste medii să își cumpere o primă locuință și să beneficieze inclusiv de un TVA de 5%. Însă principala problemă rămâne că băncile se uită în continuare la venituri mai mult decât la garanţii, ceea ce este de neînţeles de către unii clienţi. Venim la Baia Mare ca să le explicăm tuturor oamenilor cum pot aborda piața imobiliară curentă pentru a-și îndeplini visurile”, a argumentat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

 

 

Înscrierile au loc pe adresele de mail sau pe WhatsApp la numerele de telefon:

[email protected] – 0749140186;

[email protected] – 0753878915;

[email protected] – 0747021993;

[email protected] – 0770511547;

[email protected] – 0742228523.

 

 

Kiwi Finance



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here