GLOBETROTTER – Primul sportiv din Bahamas care a activat la Explorări Baia Mare, Shonari Hepburn, și-a găsit echipă în… a șaptea țară în care va juca în ultimii 10 ani

0
181

VOLEI. Voleibalistul Shonari Hepburn (30 de ani, 2,01 metri înălțime), primul sportiv din Bahamas care a activat la Știința Explorări Baia Mare, și-a găsit echipă după despărțirea de clubul băimărean, semnând săptămâna trecută un contract pe un sezon cu echipa Barrus Võru Võrkpalliklubi din Estonia – este cel de-al 7-lea campionat național în care activează în ultimii 10 ani, după ce a jucat în ligi din Canada, Grecia, Finlanda, Elveția, Germania și România.

 

Centrul bahamez a activat la clubul băimărean în sezonul 2022-2023, când echipa a ocupat, pentru al treilea an consecutiv, locul 7 în Liga I, fiind transferat de la clubul german United Volleys Frankfurt (pentru care a jucat, la fel, un singur sezon, în 2021-2022). Deși a părăsit clubul băimărean la finalul sezonului, Hepburn a reușit doar acum să își găsească echipă, profitând și de faptul că antrenorul estonienilor, Oliver Lüütseppa (care este și antrenor secund al naționalei Estoniei), l-a avut ca jucător la echipa finlandeză Akaa Volley (în sezonul 2018-2019).

 

Shonari Hepburn este reprezentat de Agenția sportivă Ultinitysports din Atena (Grecia, singura țară în care sportivul a jucat pentru 3 cluburi, rămânând mai mult de un sezon).

 

* Foto: @SCMU Craiova, @Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here