FOTBAL – Viitorul Ulmeni a pierdut barajul de promovare în Liga a III-a cu Unirea Mirșid: 0-2

0
486

BARAJ PROMOVARE. Viitorul Ulmeni a pierdut astăzi, în returul barajului de promovare în Liga a III-a, pe Stadionul Municipal Zalău, cu campioana Ligii a IV-a din județul Sălaj, Unirea Mirșid.

 

Sălăjenii, favoriți la calificare după meciul tur, încheiat nedecis, 2-2, în Baia Mare, și-au respectat statutul de favorită, și au câștigat cu 2-0, promovând în Liga a III-a.

 

Ambele goluri ale meciului retur au marcate de Ciprian Pavel în repriza secundă (min. 48 şi min. 83), iar în minutul 19, Alexandru Turcu (Unirea Mirșid) a ratat o lovitură de pedeapsă. Ciprian Pavel a înscris toate cele 4 goluri ale formației Unirea Mirșid din barajul pentru promovare, semnând câte o dublă în ambele partide.

 

Echipa maramureșeană a avut cea mai mare ocazie de gol la finalul primei reprize, la scorul 0-0 Hauși reluând cu capul în bară o lovitură de la colțul terenului. La meci au asistat peste 1.000 de spectatori.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here