FOTBAL – Viitorul Ulmeni a pierdut barajul de promovare în Liga a III-a cu Unirea Mirșid: 0-2

0
181

BARAJ PROMOVARE. Viitorul Ulmeni a pierdut astăzi, în returul barajului de promovare în Liga a III-a, pe Stadionul Municipal Zalău, cu campioana Ligii a IV-a din județul Sălaj, Unirea Mirșid.

 

Sălăjenii, favoriți la calificare după meciul tur, încheiat nedecis, 2-2, în Baia Mare, și-au respectat statutul de favorită, și au câștigat cu 2-0, promovând în Liga a III-a.

 

Ambele goluri ale meciului retur au marcate de Ciprian Pavel în repriza secundă (min. 48 şi min. 83), iar în minutul 19, Alexandru Turcu (Unirea Mirșid) a ratat o lovitură de pedeapsă. Ciprian Pavel a înscris toate cele 4 goluri ale formației Unirea Mirșid din barajul pentru promovare, semnând câte o dublă în ambele partide.

 

Echipa maramureșeană a avut cea mai mare ocazie de gol la finalul primei reprize, la scorul 0-0 Hauși reluând cu capul în bară o lovitură de la colțul terenului. La meci au asistat peste 1.000 de spectatori.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ