FOTBAL – Recea pierde primul meci din campionat, la Bistrița, iar Minaur Baia Mare câștigă la Zalău

0
146

LIGA A III-A. Echipa maramureșeană finanțată de Consiliul Județean Maramureș, Fotbal Comuna Recea, al cărei obiectiv asumat este promovarea în Liga a II-a, a ratat din nou posibilitatea de a redeveni lidera seriei a V-a, fiind învinsă la Bistrița de Unu Fotbal Club Gloria. Fotbaliștii din Recea n-au profitat de semi-eșecul liderului Luceafărul Oradea, pe care l-au învins pe propriul teren și care în această etapă au încheiat nedecis, 2-2, în depalsare, cu Sănătatea Cluj.

 

Unu Fotbal Club Gloria s-a impus, pe teren propriu, în meciul  cu Fotbal Comuna Recea cu 1-0 (0-0), unicul gol al partidei fiind înscris de Marius Curtuiuş în minutul 73, fapt care a determinat și pierderea de echipa maramureșeană a statutului de singura echipă neînvinsă din serie. Etapa următoare, în 2 noiembrie, Recea joacă acasă cu Avântul Reghin, echipă care a remizat în această etapă, acasă, cu Sticla Arieșu Turda.

 

Cea de-a doua echipă maramureșeană din Liga a III-a, Minaur Baia Mare, s-a impus la limită, la Zalău, în partida cu nou-promovata SCM. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 16, băimărenii punctând prin Răzvan Rus.

 

Antrenorul Dorin Toma a trimis în teren următoarea echipă: Dombradi – Şter (68 Tutuţa), Giurgiu (58 Szekely), Coroian, Piper (75 Mitracu), Simon, Rus, Lemac (75 Lupu), Prunescu, Lihet, Duruş (cpt.). În etapa a 11-a, băimărenii întâlnesc pe teren propriu o nou-promovată, revelația sezonului, Viitorul Șelimbăr, echipă clasată pe locul 5 și care în această etapă a încheiat la egalitate, 2-2, acasă, cu Metalurgistul Cugir.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here