RUGBY – Patru băimăreni în cel de-al doilea stagiu de pregătire al naționalei României

0
66

CANTONAMENT. În 24 ianuarie, în cel de-al doilea stagiu de pregătire din acest an al naţionala de rugby a României, la Izvorani, care are loc în vederea Rugby Europe International Championship (REIC) 2019, au fost convocați și patru componenți ai echipei CSM Știința Baia Mare: pilierul Constantin Pristaviţă, linia a II-a Andrei Iurea, linia a III-a Cristi Chirică și centrul Alexandru Bucur.

 

În 2019, primul stagiu de pregătire al naționalei s-a desfășurat la Snagov. În 30 ianuarie, echipa României va susține un meci de pregătire în Portugalia, cu naționala lusitană, pe Estadio Universitario din Lisabona, iar apoi urmează meciul de debut REIC 2019, care va avea loc în 9 februarie, la Cluj-Napoca, cu Georgia. În săptămâna dinaintea meciului cu Georgia se lotul național se va completa cu jucătorii care evoluează în Franţa şi în Anglia.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here