PROBLEME – Protest civic în Sighetu Marmației, împotriva operatorului de apă-canal Vital SA

1
999

PROTEST. Luni, 21 ianuarie 2019, la ora 9, în municipiul maramureșean Sighetu Marmației a fost anunțat un prostest public în fața sediului operatorului regional de apă-canal Vital SA Baia Mare. Organizatorii protestului doresc ca administrația publică locală să reînființeze o societate locală de apă-canal, din cauza prețurilor impuse de Vital, pe care le consideră nejustificat de mari în contextul serviciilor oferite.

 

„Noi, sighetenii, ne dorim prețuri corecte la serviciile de apă-canal în orașul nostru! Din acest motiv dorim ca SC Vital SA să plece cu totul din Sighet și să se reînființeze o societate locală de apă-canal”, așa este explicat protestul pe principalul site de socializare virtuală.

 

De altfel, doi consilieri municipali (Nicolae Iuga și Găvrilă Mihali, ambii UNPR) au inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care municipiul Sighetu Marmației să se retragă din ADI apă-canal Maramureș, operatorul regional urmând să fie înlocuit cu firma locală din subordinea municipalității Acaterm SA.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Catalin,fara administrarea de catre Vital a serviciului de apa/canal Sigetul risca forte mult,vezi orasul Borsa,care a revenit la Vital,.Sustin o discutie transparenta cu conducerea Vital la Sighet pentru a gasi soluti de contorizarea individuala,verficarea tuturor brasamentelor la apa,externalizarea serviciului de citirea apometrelor,brasamentelor etc.Pentru Vital orasul Sighet creste costul per socetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here