HANDBAL – Minaur Baia Mare l-a împrumutat de la Sporting Lisabona pe valorosul internațional portughez Edmilson Araújo

0
184

TRANSFER TEMPORAR. Handbalistul brazilian Edmilson Andrade Araújo (inter stânga) va juca, cel puțin pentru un sezon, la Minaur Baia Mare, clubul portughez Sporting Lisabona fiind de acord să-l împrumute un sezon la echipa maramureșeană.

 

Araújo (26 de ani) este dublu campion al Portugaliei (2017 și 2018), dublu câștigător al Cupei Portugaliei (2012 și 2014), câștigător al Supercupei Portugaliei (2014) și al Cupei Challenge (2017). Este fostul coechipier al băimăreanului Valentin Ghionea (care s-a transferat în acest sezon la Dinamo București).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here