RUGBY – Campioana CSM Știința Baia Mare învinge Steaua la București și își păstrează invincibilitatea și postura de lideră a campionatului

0
109

SUPER LIGA. Două eseuri ale lui Sikuea Taliauli și David Feliuai, cel de-al doilea la ultima fază de joc, ambele transformate de Dorin Manole, plus o lovitură de pedeapsă transformată de Taniela Maravinawasawasa, mai exact 20 de puncte, au fost suficiente pentru o victorie cu emoții a campioanei CSM Știința Baia Mare, însă o victorie importantă, chiar pe terenul echipei o secondează în clasamentul SuperLigii, Steaua București.

 

Deși băimărenii au intrat cu avantaj la cabine (3-10), în prima parte a celei de-a doua reprize steliștii au reușit să întoarcă rezultatul, beneficiind de eliminarea temporară a tânărului pilier Harțig, de reușitele din lovituri de pedeapsă a lui Boldor și Vlaicu și al eseului marcat de sud-africanul Moyake. Astfel că în minutul 75, Steaua conducea cu 19-13.

 

A urmat însă o presiune teribilă a campioanei, concretizată în minutele de prelungiri de eseul lui Feliuai, transformat de Manole. Așa s-a scris istoria meciului care a menținut Știința Baia Mare pe primul loc al principalei divizii naționale de rugby: Steaua București – CSM Știința Baia Mare 19-20 (3-10).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here