FOTBAL – Minaur a câștigat amicalul cu echipa de Liga a III-a Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ultimul înaintea reluării Ligii a II-a

0
325

MECI DE PREGĂTIRE. Sâmbătă, 18 februarie 2023, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci amical de fotbal, CS Minaur Baia Mare a învins cu 3-0 (1-0) echipa de liga a III-a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Bistrițenii, aflați la primul meci de pregătire pe teren cu gazon natural (până acum, au disputat 5 amicale – bilanț: 3 victorii și 2 înfrângeri -, toate pe terenul sintetic de la Baza Sportivă Gloria din Prundu Bârgăului), unul disputat pe o vreme închisă, cu reprize de ploaie.

 

Antrenorul Mihai Iosif a început partida cu următorul 11: Avram – Alexe, Iacob, Mondragon (cpt.), Neacșu – Dandea, Gneba, Ivanovic – Berisha, Rotar, Jarovic. Antrenorul oaspeților, Adrian Falub, a introdus pe teren echipa: Bodea – Rus, Gugu, Manolache, Fridrich – Runcan, Vasile, Luca, Stoica – Gondiu, Davordzie.

 

Băimărenii au deschis scorul în min. 22, prin Gneba, acesta fiidn și unicul gol al primei reprize. În partea a doua a jocului, Minaur se desprinde, în min. 53, printr-un autogol, iar spre finalul meciului, Stănescu majorează avantajul gazdelor (min. 88) la scor de neprezentare: 3-0. Doar o subliniere (aparent fără legătură cu subiectul articolului): simultan cu meciul de la Baia Mare s-a disputat, la București, amicalul CS Dinamo (echipa din Liga a III-a) – Progresul Spartac, câștigat de Progresul Spartac, cu 1-0, prin golul marcat în min. 48 de Ciprian Stanciu (știți, cel pe care directorul Minaur, Vasile Miriuță, l-a trimis să se antreneze cu asistenta medicală pentru că susținea că nu, prea mai dă goluri și că are în lot mai mulți atacanți mai buni decât fostul căpitan și golgheter al Minaur).

 

Minaur Baia Mare – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: 3-0 (1-0), au marcat Ricky Gneba (min. 22), autogol, Rafael Stănescu (min. 88). Începând de sâmbăta viitoare, Minaur reintră în circuitul Ligii a II-a, unde mai are disputat 3 meciuri în sezonul regular al Ligii a II-a, cu Concordia Chiajna (sâmbătă, 25 februarie, de la ora 11.00, la Baia Mare), cu Steaua (4 martie, de la ora 11.00, la București) și cu Gloria Buzău (11 martie, de la ora 11.00, la Baia Mare), ulterior urmând să evolueze în play-out, pentru evitarea retrogradării.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here