SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Baia Mare, concert al pianistului și compozitorului Teo Milea

0
332
Teo Milea

CONCERT. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 19.00, în Baia Mare, pianistul și compozitorul neoclasic Teo Milea va susține un recital, eveniment organizat la Sala ATP Tech Center (localizată pe Bd. București nr.67) de Asociaţia One Sound.

 

În peste 400 de concerte de muzică clasică, susținute în țară și străinătate, Teo Milea a interpretat bucățile altor compozitori. Din 2012, el a schimbat macazul muzical și a cântat propriile compoziții. A reușit ca, în scurt timp, să se poziționeze ca reper în muzica neoclasică, crossover, și să devină unul dintre artiștii preferați ai publicului tânăr din România, care umple sălile în care concerta.

 

Teo Milea a avut colaborări cu Opera din Viena și  a fost invitat să concerteze pe scenele mai multor Festivaluri internaționale: ”Altres Musiques” (Benicassim), Jazz Gărâna și JazzTM. A fost primul pianist din lume invitat să-și interpreteze propria muzică la sediul Comandamentului NATO din Bruxelles și primul pianist care a urcat pe scena Festivalului Internațional de Balet din Dortmund.

 

Teo Milea va susține recitalul din 4 martie pe un pian premium, Bösendorfer VC 280. Bösendorfer este unul dintre cei mai vechi și apreciați producători de piane din lume. Compania înființată în 1828  a devenit în 1839 furnizorul oficial de piane pentru curtea Împăratului Austriei, primind titlul de “Imperial and Royal Piano Purveyor to the Court”. Biletele se pot achiziționa de pe https://tiroll.ro (prețul acestora este 85 de lei).ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here